The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara mutabık olarak konstrüksiyonlmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve binası gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına munis evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın bapsı; adam sağlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta dürüst oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın semtı esna yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna hileınması kolaylaşır ve elan ziyade beis vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dunda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik amerikan bar yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

En onat ederı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız Yangın Merdiveni Kapısı ve kaliteli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en yönlü yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page