Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok zait insanın sevimli ve varlık kaybına da gaye açabilir.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin dakika süresince işlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına yaraşır olmasını tedarik etmek ciğerin hizmet ve teftiş gerekliliklerini bile ele kırmızıır. Temel teferruatlar beyninde, emniyetli ve gür bir tahliye sürecini kolaylaştırmak derunin kemiksiz tabelalar, yeterli tenvir ve engelsiz yollar için gereklilikler makam kırmızıır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişuygun aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin gidişat takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. üste bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek olduğu sinein, kabil olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye akort ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı evgin çıkış dâhilin kullanılacaksa o zaman zaruri koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

özge nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir handikap konulması yerinde, yangın kapısına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Esaslı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye müspet raporunun kızılınması midein en önemli adımdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Report this wiki page